Shopping

Panama är denna världsdels största frihandelsområde viket innebär att det finns om Shopping till mycket låga priser. Här finner man ett flertal stora shoppinggallerior, av amerikanskt snitt och storlek, där man kan finna allt man kan önska sig. Sportartiklar, kläder, hemelektronik och andra märkesprodukter med priser så lågt som till en tredjedel av vad de kostar här hemma.

I Panama finner man även många vackra traditionella konstföremål som bland annat sniderier, korgar och andra hantverk. Om man är intresserad av vackra hantverk finner man dessa till bra priser på någon av Panamas marknader, som till exempel Artesania eller marknaden i Panama Viejo.

För den som intresserar sig för ädelstenar kan man finna bland annat smaragder och safirer från grannländerna Columbia och Brasilien. Det finns gott om butiker och priserna ligger på ungefär en tredjedel mot vad det kostar hemma. Tänk på att välja etablerade och seriösa butiker, du finner dessa på Calle Ricardo Arias, då det finns en del som säljer förfalskningar.

Fakta om Panama
Huvudstad: Panama City
Språk: Spanska
Invånare: c:a 3,2 miljoner
Valuta: USD, 1 Dollar = 100 Cent
Booking.com
Reselänkar