Uteliv & Mat

I Panama finner man massor av god mat och trevliga nöjen. I storstäderna finns det gott om Internationella restauranger och nattklubbar. Här finner man bland annat många skaldjursrestauranger som erbjuder läckerheter direkt från havet. Ett besök på en av Panamas inhemska restauranger är även det ett måste och här bjuder man på god och exotisk mat med influenser från det franska och det spanska köket.

För panamaborna själva är musik viktigt och hela landet dränks av medryckande salsatoner. Det flesta inhemska barerna och nattklubbarna spelar salsa och reggae, som ursprungligen kommer från Panama och även går under namnet Plena.

Vill man ta del av Panamas heta uteliv ska man bege sig ned till Calle Uruguay. I detta område finner man massor av diskotek och nattklubbar. Här finns även mängder av exklusiva restauranger och barer där man kan träffas och umgås eller kanske spela biljard.

Vill man ge sig ut på en barrunda så rekommenderas Zona Viva i Amador Causeway. Här finner man mängder med barer och efter en runda så har man garanterat funnit den bar som man senare vill återvända till.

Fakta om Panama
Huvudstad: Panama City
Språk: Spanska
Invånare: c:a 3,2 miljoner
Valuta: USD, 1 Dollar = 100 Cent
Booking.com
Reselänkar